Samenwerken

We hebben een aantal samenwerkingspartners waarmee we gezamenlijk theaterprojecten organiseren. Dit zijn vaak besloten projecten waarmee we een specifieke doelgroep willen bereiken. Lijkt het je leuk om met ons in zee te gaan? Neem dan vooral contact op!


Mei 2022 – Maand van de LVB

De Wilg werkt deze maand samen met onder andere Stut. Mei is de maand van de LVB, de licht verstandelijke beperking. De Wilg trekt in deze periode met een rode bus de wijken in om mensen te laten zien wat het betekent om te leve met een LVB. Rond de bus zijn allerlei activiteiten georganiseerd, zoals podcasts, een LVB Experience en warme drankjes en gesprekken. Het theatergedeelte komt voor rekening van Stut. We spelen in buurthuizen en op pleinen op diverse plekken in Utrecht. Wie weet kom je ons tegen!

De Maand van de LVB maakt onderdeel uit van de festiviteiten rond 900 jaar Utrecht. Meer weten? Ga naar de themapagina van De Wilg en naar de pagina van Utrecht900.

In opdracht

Stut wordt regelmatig gevraagd om workshops, lezingen, theatrale presentaties etc. te verzorgen. Zo komen we langs op scholen, bij conferenties, jubileumvieringen en noem maar op. We genieten erg van deze uitdagende projecten en leveren altijd maatwerk.

Neem voor meer informatie contact op met artistiek leider Lilian Vis Dieperink via lilian@stut.nl of 030 2311801.

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.