Jong Talent

Gezocht: Afstuderend theatermaker (seizoen 2022/2023)

Om het jaar selecteren we een afstudeerder van een kunstvakopleiding (of iemand met vergelijkbare ervaring) voor een tweejarig Jong talent programma.
Jaar 1 bestaat uit kennismaken met de Stut methodiek door stage te lopen en het maken van een afstudeervoorstelling onder onze begeleiding. Deze afstudeervoorstelling krijgt vervolgens exposure op ons maandelijkse theaterprogramma Studio Stut.

Kijk eens naar de volgende vragen:

– Zit jij in het komende seizoen in het 4e jaar van je theateropleiding (regie, docerend theatermaker of vergelijkbaar)?
– Ben je nieuwsgierig naar de maatschappij en haar verhalen?
– Vind je het een fijne uitdaging om met allerlei soorten mensen te werken?
– Ben je zeer sociaal vaardig?
– Heb je ambities in de richting van community theater?
– Vind je het interessant om te experimenteren met interactie met het publiek en de ruimte? (locatie-/interventietheater)?

Kun je ze met ja beantwoorden? Dan ben je misschien wel een match met ons!
Lees de vacaturetekst (zie link onder aan de pagina) en solliciteer vóór 22 augustus a.s.

Bonus!

In Jaar 2, na je afstuderen, krijg je een plaats aangeboden op het Café Theater Festival. Hier mag je betaald een productie maken. Er wordt gezocht naar een café dat past bij Stut, bijvoorbeeld door de ligging of het soort bezoekers of personeel. Jij gaat op onderzoek uit naar dit café. Welke mensen werken er? Wie zijn de stamgasten en wat zijn de verhalen die er leven? Stut begeleidt jou vanuit haar expertise in de community arts, het Café Theater Festival vanuit haar expertise in het spelen op een publiek toegankelijke locatie. 

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.