Meedoen

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Stut en theater? Om via theater en spel te leren hoe je je eigen verhaal kan inzetten op de speelvloer? 
Doe dan mee! Ervaring is leuk, maar niet nodig. Meedoen is gratis!

Je wilt graag iets doen met theater. Maar veel culturele activiteiten zijn te duur, te ver weg, of de groepen die er zijn passen niet bij je. Kom bij De Stutters!

Meedoen met een theatergroep lijkt je geweldig (ook al heb je geen ervaring). Je bent alleen wel wat snel overprikkeld. Dat is geen probleem bij StutBrein! Kom jij er ook bij?

Samen met Enik Overvecht biedt Stut theaterworkshops speciaal aan mensen die psychische of psychiatrisch kwetsbaar zijn. Theaterervaring heb je niet nodig, enthousiasme wel! Kom jij erbij?

StutAZC is een theatergroep voor bewoners van het AZC aan de Haydnlaan in Utrecht. Dit project is een onderdeel van Plan Einstein en staat in het teken van verbinding. 
Benieuwd hoe dat werkt?

StutLister is een groep bij Stut die speciaal is opgezet voor cliënten van Lister en de Tussenvoorziening.
Kom jij ook?

Studio Stut ons culturele programma in ZIMIHC Theater Stefanus. Studio Stut is theater, dans, cabaret en muziek, context, interviews, achtergrond, sprekers, gesprekken …

StutDeWilg is een groep bij die speciaal is opgezet voor bezoekers van De Wilg en mensen met LVB. Maar iedereen kan aansluiten en gezellig meedoen. Elke donderdagavond!
Kom jij ook?

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.