StutBrein

Kom jij bij StutBrein?

Meedoen in een theatergroep, heb je daar weleens aan gedacht? Nee? Misschien dan na het lezen van deze tekst 🙂
Ja? Dan is dit is je kans! Stut Theater heeft een nieuwe groep: StutBrein. Daarin zitten mensen van alle leeftijden. Sommige hebben misschien wat ervaring met theater, veel helemaal niet. En dat maakt niets uit: je bent sowieso welkom.

Prikkels
StutBrein heet niet toevallig zo. We hebben in deze groep extra aandacht voor mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Voor hun zijn veel prikkels vaak moeilijk te verwerken. Maar ook zonder NAH kun je daar last van hebben. Herken jij het en ben je snel overprikkeld? Kom dan meedoen!
We houden extra rekening met licht en geluid en kijken wat voor jullie passend is. Wordt het je even teveel? Dan hebben we allerlei mogelijkheden om je even terug te trekken.

Heb je geen NAH en geen moeite met prikkels, maar denk je toch dat deze groep iets voor jou is? Ook dan ben je welkom!

Lijkt het je dus leuk om samen met andere enthousiastelingen te bewegen en bezig te zijn met toneelspel? Kom dan bij StutBrein!
De groep wordt begeleid door theatermaker Kira Anzizu. Ervaring is niet nodig en het kost je niets (vrijwillige bijdragen zijn welkom). Vind je het spannend? Kom dan eerst even kijken. No strings attached!

Wanneer en waar
Vanaf 13 september 2023 elke woensdagavond van 18.30 tot 20.30 bij Buurthuis de Paraplu in Kanaleneiland. Om 18 uur is er inloop met koffie en thee.
Tot eind oktober kun je nog meedoen met de vrije inloop en komen kijken of de groep iets voor je is. Vanaf oktober sluiten we de groep. Vanaf dan werken we toe naar een presentatie of voorstelling. Daarin vertelt ieder zijn, haar of hun eigen verhaal.

Informatie en aanmelden
Neem contact op met Thomas Stam via thomasstam1995@gmail.com of bel/app naar 06 146 800 41.

Samenwerking
StutBrein is een project in samenwerking met InteractContour.

 

  • We hebben deze pagina in het kader van minder prikkels wat minder kleur en contrast gegeven.
    Is hij daardoor minder goed leesbaar? Laat het ons weten via info@stut.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.