Meedoen

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Stut en theater? Via theater en spel leren hoe je je eigen verhaal kan inzetten op de speelvloer? 

Doe dan mee! Iedereen is welkom. Ervaring is leuk, maar hoeft niet en meedoen is gratis.

Samen zingen is het leukst! Het StutKoor zingt een scala aan liederen, bestaand of geschreven door de dirigent. Elke woensdagavond repeteert het koor in ZIMIHC Theater Stefanus. Interesse? Mail naar info@stut.nl of bel naar 030 2311801.

StutOpen

StutOpen zijn theaterlessen gericht op spelplezier. Ontdek je eigen talenten! Er is ruimte voor persoonlijke inbreng tijdens de lessen. Elke woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Nieuwsgierig? Meer informatie en opgeven kan bij Lilian Vis Dieperink via lilian@stut.nl of 030 2311801.

Stut biedt theaterworkshops aan bij Enik Overvecht waarin ervaringsdeskundigheid centraal staat. Er wordt gewerkt rondom een thema. Meer informatie en opgeven kan bij Wilmie Voortman via wilmie@stut.nl of 030 2311801.

Stut AZC is een onderdeel van Plan Einstein, dat opgezet is om verbindende activiteiten in het AZC en de wijk te organiseren. Het doel is meer sociale cohesie creëeren. De theatergroep is gericht op kennismaking met theater, spel en beweging.

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.