After Project BUBBEL | Cultuur proeven

Het was een uitverkocht succes, onze show ‘Bubbel’, een combinatie van theater en eten. In een avond- en middagvullend programma hebben vier nieuwe, tijdelijke theatergroepen optredens laten zien, omlijst door heerlijk vegetarisch eten van De Noordertuin.

Het doel van dit sociaal artistieke project was mensen laten proeven van wat het is om theater te spelen. Groepen vanuit Enik, het Leger des Heils, InteraktContour/De Paraplu en De Wilg hebben ontroerende en humoristische performances laten zien.

Daar gaat STUT dit jaar verder mee, in een samenwerking met de overkoepelende netwerkorganisatie ADSU (Aan De Slag in Utrecht). We zetten ons in voor een meer toegankelijk en inclusief cultuuraanbod in Utrecht, want cultuur is voor iedereen!

Cultuur proeven?

Tijdens ‘Bubbel’ waren er ook cultuuraanbieders van andere organisaties, waar mensen informatie konden krijgen over culturele activiteiten in Utrecht. Gratis of met een vrijwillige bijdrage. Nieuwsgierig wat je kunt proeven? Kijk eens of iets van hieronder bij je past!

Blauwlicht: Fotografie (geen eigen camera nodig)

Baantraject: experimenteren met theater. Informatie via info@baantraject.nl/030-8509561

Koorfetti: zing nieuwe en oude popnummers in een koor. Contact via dirigent Sam: 06 380 39 654

Lister: theater, creatief atelier en meer

TuneIn: maak muziek (geen eigen instrument nodig)

Wijkjury: ga gratis naar theatervoorstellingen in de stad. Bel/app Tomy Huijbregts 06 543 61 819

De Wilg: muziek, filmcafé, theater en meer