Stut bij ARK festival

De afgelopen maanden heeft de theaterkubus op verschillende plekken in Utrecht gestaan. We hebben met dit project over ontmoeten & verbinden allerlei verschillende mensen ontmoet, die zichzelf hebben opengesteld een ontmoeting aan te gaan met één van de spelers Ricardo, Elias en Christiaan. Hieruit zijn prachtige momenten en reacties gekomen. We hebben heel veel zin in september verder te touren! Leuk nieuws is dat we meedoen aan ARK Utrecht!

'Van heel dichtbij' op ARK Utrecht
Van 16 t/m 19 september presenteert SPRING de rondreizende stadsviering ARK Utrecht in Lombok, Leidsche Rijn, Overvecht, Lunetten, Ondiep en Kanaleneiland. SPRING is een theaterfestival in Utrecht, dat elk jaar in verschillende theaters en locaties in de stad is. 
ARK Utrecht is voor bewoners van alle wijken, leeftijden, achtergronden, genders, opleidingen en overtuigingen. Een festival van Utrecht voor Utrecht, want het programma wordt gemaakt door zowel lokale artiesten en kunstenaars als de bewoners van de stad zelf. Nieuwsgierig? Kijk op de site!