Studio Stut

Studio Stut is het culturele programma van Stut Theater in ZIMIHC theater Stefanus. Studio Stut is theater, dans, cabaret en muziek. Studio Stut is context, interviews, achtergrond, sprekers en gesprekken. Studio Stut is Theater & Alles!

CONFETTI

De seizoensopening van Studio Stut!

Twee dagen Studio Stut! Deze feestelijke tweedaagse editie heet dan ook CONFETTI! Zaterdag 30 en zondag 31 oktober heeft Studio Stut een programma met twee voorstellingen, live muziek, een theaterworkshop, hapjes, drankjes & gezelligheid! Stut maakt theater over uiteenlopende onderwerpen, met een diversiteit aan mensen. Dit laten we zien met twee voorstellingen van eigen makelij tijdens CONFETTI. StutOpen & StutKoor zijn onder leiding van regisseur Elke Steenstra en dirigent Sam Haug een spannende samenwerking aangegaan in de muzikale voorstelling ‘PLU’. Vanuit het Jong Talent programma van Stut heeft maker Anne Meffert de voorstelling ‘The Random People’ gemaakt. Twee totaal verschillende voorstellingen op 30 & 31 oktober!

 

PLU

Als het niet lukt wat je nu doet en je bedoelt het nog zo goed
Begin gewoon opnieuw!

Zit je al uren aan je haar en zit het nog steeds net zo raar?

Begin gewoon opnieuw!

Of ga je met iemand in zee en was dat niet zo’n goed idee?

Begin gewoon opnieuw!

StutOpen & StutKoor spelen ‘PLU’, een beeldende en muzikale voorstelling, vertrokken vanuit de vraag: wat was voor jou een nieuw begin? Ontroerende verhalen, grappige verhalen, pijnlijke verhalen, verhalen over vechten tegen de regen en het durven toelaten van zonneschijn. Los van elkaar zijn de groepen begonnen met repeteren, om dit later samen te brengen in deze spetterende voorstelling!


The Random People

Wat zou je anders doen als je de kans kreeg?

Tijdens het spelen van haar monoloog wordt actrice Remy Meeuwsen door schrik overvallen wanneer een onbekende vrouw het podium opkomt. Dit gebeurde in mei 2020. Nu kijken regisseur Anne Meffert en Remy Meeuwsen met verbazing terug naar hoe ze daar toen mee zijn omgegaan. In het theater proberen ze met de hulp van ‘random’ vrouwen Els Supusepa en Zeliha Yurt het plot verschillende wendingen te geven.

Programma

Zaterdag 30 oktober
18.30 ontvangst
19.00 PLU
19.40 pauze
20.00 The Random People
20.45 bar foyer open, spelactiviteiten & live muziek
21.00 korte theaterworkshop in de theaterstudio van Stut (voor de liefhebber!)

Zondag 31 oktober 
13.30 ontvangst
14.00 PLU
14.40 pauze
15.00 The Random People
15.45 bar foyer open, spelactiviteiten & live muziek
16.00 korte theaterworkshop in de theaterstudio van Stut (voor de liefhebber!)

Locatie
ZIMIHC theater Stefanus, BrazilIëdreef 2, Overvecht

Prijzen
€7,50 | €10,- | €12,50 (€10,- + €2,50 Toegift) Tickets via de Ticketshop of bel naar 030 231 18 01.

Stut heeft betalen-naar-draagkracht. Een regulier ticket is €10,-. Meer of minder te besteden? Kies één van de andere opties. Cultuur is voor iedereen! Op dit moment geen geld voor theater? Mail naar manon@stut.nl of bel naar 030 231 19 01, dan komen we er uit.


Meedoen met StutOpen of StutKoor? Kom een keer langs voor gratis theater- en muziekles!

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.