2012 | STUT’S SURPRISE PARTY

Samen met negen andere bezoekers neem je plaats aan tafel. Om je heen rnog negen andere tafels, gemaakt van bomen uit Overvecht. Naast je bord rligt een eiersnijder.Bij je buurvrouw ligt een grote pollepel, bij je rbuurman een theemuts. Als iedereen goed en wel zit en je een gesprekje rhebt aangeknoopt met je overbuur hoor je plotseling: ‘welkom’. Vanaf danr zit je bij Stut aan tafel. Er is lekker eten, er klinkt een lied. Het reten heeft meer betekenis dan je van tevoren kon bedenken. Je leert je rburen aan tafel kennen. Je hoort verhalen van spelers en van elkaar. Er ris genoeg te beleven, alle zintuigen worden geprikkeld!

We willen je een avond vol plezier en verrassingen aanbieden, waarbij jer na tweeënhalf uur geïnspireerd, met een positief gevoel én een buik dier vol is van een heerlijk 4-gangen diner naar huis gaat. In de foyer van rCultuurhuis Stefanus kun je bovendien twee installaties – gemaakt door rHKU-studenten – bezoeken. Stut’s Surprise Party vindt plaats van 17 t/m r30 maart. De première is op maandag 19 maart, de verjaardag van Stut.

Je kunt kiezen uit een vegetarisch diner, een diner met biologisch vlees of een diner met halalvlees. Geef dit bij het reserveren aan. De ingrediënten die we gebruiken zijn zoveel mogelijk seizoen- en streekgebonden.

Foto’s: Rob Huibers

Regie Donna Risa en Sharon Varekamp
Dramaturgie Jochem Naafs
Dirigent Bam Commijs
Spel Stut Koor, Jong Stut, Op Dreef en anderen
Decor Anne Habermann
Eetontwerp Karlijn Souren
Eten Altra Volta
Tafels Tafelboom
Soundscape Roderik Maes
Video Friso de Hartog

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.