2017 | TINDERELLA

Kimberley – een hippe meid van in de twintig – is net verhuisd. Niet omdat ze dat wilde, maar omdat ze moest. Haar relatie is namelijk uitgegaan. Terwijl iedereen om haar heen gaat trouwen, huizen koopt, kinderen krijgt en een leven opbouwt, bouwt Kimberley juist af. Ze probeert zich tussen haar verhuisdozen staande te houden terwijl ze zich vol overgave op Tinder en andere datingapps werpt. Een wereld gaat voor haar open: van dickpicks tot elf-uur-mannen, de ongeschreven wetten van de jungle lijken ook online van toepassing. Ze raast door en houdt de schijn op. Maar zodra haar telefoon uitgaat gaan alle complimentjes op in de mist van de avond, en is ze helemaal alleen…
Tinderella is een voorstelling over eenzaamheid in een wereld vol mogelijkheden.

In maart 2017 vierde Stut haar veertigste verjaardag met het Net even Anders Festival: een tiendaags theaterfestival in ZIMIHC theater Stefanus te Overvecht. Ter gelegenheid van dit festival heeft regisseur Nienke Jansen de voorstelling Tinderella gemaakt – een voorstelling van ongeveer 25 minuten waarin de wereld achter de datingapps leren kennen, van de regels en etiquette tot de eenzaamheid en oppervlakkigheid.

De optredens tijdens het Festival smaken naar meer: de voorstelling is te boeken tot de Kerst 2017. Neem voor meer informatie contact op met Kyra via kyra@localhost of 030 2311801.

Regie Nienke Jansen
Spel Kimberley van Keulen

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.