Centrum

CENTRUM

Klaar om te gaan? Het Centrum wacht!

Het Centrum in De Grote Stad is een bruisende plek vol kleur, muziek en verrassingen. Hier kun je alles doen wat je hartje begeert, van dansen tot winkelen, van leren tot spelen.

Maar het Centrum is niet voor iedereen weggelegd. Alleen degenen die de lange, smalle weg durven te volgen en zich niet laten afleiden door de grijze gebouwen, de onechte mensen en de lawaaierige muziek, zullen het Centrum bereiken.

‘Centrum’ is een muzikale theatervoorstelling van De Stutters, de doorlopende theatergroep van STUT Theater. STUT maakt community theater vanuit een maatschappelijke urgentie, met spelers die geen professionele acteurs zijn, maar binding hebben met de thematiek. De Stutters is een diverse groep theaterliefhebbers die hun eigen verhalen op het toneel brengt. Sommigen hebben met andere STUT projecten meegedaan, sommigen zijn er voor het eerst bij.

In deze voorstelling zoeken ze naar hun eigen centrum, met behulp van theater en muziek. Zal het lukken?

Klik hier voor de Ticketshop


Doe mee! Theaterworkshops op zondag

Nieuwsgierig naar verschillende vormen waarin STUT theater maakt? Benieuwd naar de theatergroepen van STUT waar je je bij kunt aansluiten? Kom het ontdekken! Voorafgaand aan de voorstelling 'Centrum' biedt STUT gratis workshops aan. Je hoeft geen ervaring te hebben en iedereen is welkom!

  • Fysiek Theater - zet je lichaam in om je verhaal te vertellen!
   Fysiek Theater op basis van persoonlijke verhalen, hoe werkt dat eigenlijk?
   Weet je wat het leuke is? Je neemt jezelf en je avonturen sowieso overal al mee naartoe! Op de vloer kan het al zo klein zijn als een lievelingsnummer als uitgangspunt nemen bij het bewegen. Theatermaker Kira Anzizu neemt je mee in deze gratis workshop Fysiek Theater.
   Zondag 24 september van 13.30-14.30.
  • Storytelling - hoe vertel je én vertaal je jouw verhaal naar theater?
   Tekstschrijver en dramaturg Anne Hogewind geeft op zondag van 13.30-14.30 een gratis workshop Storytelling! Vind je het leuk om te schrijven of wil je eens proberen iets te schrijven? Ben je nieuwsgierig hoe je van een tekst een theatertekst kunt maken? Doe dan mee! Een actieve en speelse workshop waarbij je lekker dingen kunt uitproberen. Anne is de tekstschrijver van onder andere STUTS voorstellingen Straatslim en MASSA | MENS!

 

Kies een workshop en geef je keuze door via manon@stut.nl of bel/app naar 06 82 73 79 83

 

Credits

Spelers: Annelies, Bobby, Daniëlle, Fedde, Fae, Gülhan, Heleen, Inês, Jolanda, Nancy, Pieter-Paul, Ricardo, Sahhanim, Sharsell, Sofie
Regie & Muziek: Ruben Bosch en Sam Haug
Aritstieke leiding: Elke Steenstra
Vormgeving decor: Zarah Ruwhof
Design campagnebeeld: Kelly Hartholt

STUT-projecten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht. Bedankt!

Nieuwsbrief

Meld je aan en we houden je op de hoogte van alle nieuwtjes, voorstellingen en andere mooie dingen.